Kantinedrift:
Vores køkken er dit køkken

Hvis jeres virksomhed har et køkken, er kantinedrift måske den rette løsning for jer. 

Med en kantineordning fra os, ansætter I gennem os en kok til at drive køkkenet. Og det kan også økonomisk være en rigtig fornuftig beslutning. Især hvis din virksomhed er af en hvis størrelse.

Vi sørger for det hele, så I kun skal koncentrere jer om jeres virksomhed. I undgår alle de mellemled, der bare gør tingene besværlige. Det tager vi os af.

Vi leverer ikke bare en kok og kører igen. Vi tager ansvaret for din kantineordning fra start til slut.

Vi sørger for det hele. Og vi følger op. Så vi hele tiden sikrer os, at jeres kantineordning passer til jer. Vi retter til løbende, så jeres kantineordning hele tiden er up to date. 

Vi følger ikke kun op for jeres skyld. Vi gør det også for vores kokkes skyld. For det skal være rart for alle at gå på arbejde. 

En kok fra Cocina kommer tæt på dig og dine ansatte. Han eller hun bliver en integreret del af virksomheden. Det, har vi fundet ud af, skaber den bedste kantineordning for både dig, dine medarbejdere og vores kok.

Det gør både noget for arbejdsglæden for alle parter, men det kan altså også smages. Fordi kokkene lærer medarbejderne at kende. Finder ud af, hvad de kan lide. Det er ren win-win.

cocina kantinedrift

En god kantine kan mærkes. Både på bundlinjen og på dine medarbejderes trivsel.

Vores fornemmeste opgave er at levere et godt måltid, som dine medarbejdere kan samles om midt på arbejdsdagen. 

Vi vil gøre din kantine til din virksomheds hjerte. Et samlingspunkt omkring et godt måltid. Et sted, hvor dine medarbejdere kan mødes om god mad og samle energi til resten af arbejdsdagen. Det vil du kunne mærke – både på bundlinjen og på dine medarbejderes trivsel. 

Lækker kantinemad og bæredygtighed kan godt gå hånd i hånd

Vi vil altid vælge de bedst mulige råvarer til prisen, når vi skal lave mad. Det giver vores kokke det bedste udgangspunkt for at lave lækre retter. 

I det puslespil er vores leverandører en vigtig brik. Derfor samarbejder vi kun med leverandører, der har fokus på at overholde verdensmålene, og som prioriterer dyrevelfærd, økologi og bæredygtighed generelt. Så du kan være sikker på kvaliteten af de råvarer, du serverer for dine medarbejdere. Det skal være let at vælge de økologiske og bæredygtige råvarer.

 Vi gør det let for dig, så du med god samvittighed kan tilbyde dine medarbejdere en rigtig lækker klimavenlig frokost.

Foruden at være gode for miljøet er de gode råvarer også en fantastisk mulighed for, at vores kokke kan skabe den bedst mulige mad. Blandt andet ved at benytte råvarer, der er i sæson – og derfor ekstra lækre. Hvem kan ikke lide en helt frisk grøn asparges eller et vanvittigt sødt jordbær? 

cocina kantinedrift

Med en kantineordning kan du give dine medarbejdere dét ekstra

For når vi driver din kantine, tilbyder vi nogle ekstra services. Services, som både du og dine medarbejdere kan nyde godt af. 

Læs mere herunder. 

Brug for brunch, brain food eller bare en god middag?

Med en kantineordning hos os kan du og dine medarbejdere få meget mere end kun frokost. Vi tilbyder blandt andet også, at du kan bestille brunch, så I kan starte dagen ud med et godt måltid. Og så er vores kokke også mestre i at lave god og solid brain food, hvis du nu har en dag fyldt med møder, der kræver det helt rette brændstof i løbet af dagen. 

Hvis I har et møde om aftenen, der kræver rigtig god mad, kan vi også hjælpe. Det smarte ved denne løsning er, at du kun betaler for råvarerne. I modsætning til at tage på restaurant med dine kunder eller ansatte, giver denne løsning jer mulighed for at snakke mere privat i hyggelige rammer – uden at det koster jer en bondegård.

Ta’ vores gode mad med dig hjem

Med en kantineordning fra os får du også muligheden for at tilbyde dine medarbejdere en ekstra service. 

Kender du følelsen af at sidde søndag aften og skulle lave den kommende uges madplan, og idéerne melder bare ikke deres ankomst? 

Tro det eller ej, vi kender det. Derfor fandt vi på konceptet COCINA TO GO, så du og dine medarbejdere nemt og bekvemt kan tage lækker mad med hjem til resten af familien. Du slipper for at skulle være kreativ og bruge alt for lang tid i supermarkedet. Tid, du i stedet kan bruge sammen med din familie omkring et godt måltid. 

Foruden at være nemt og lækkert, så består COCINA TO GO også af overskudsmad. Vi elsker nemlig rester. Og bare rolig det er ikke kedelige rester, men derimod bare rigtig god mad, tilberedt af de kokke, du kender fra kantinen, som vi ikke synes skal gå til spilde. Ved at bestille gennem COCINA TO GO er du altså også med til at bekæmpe madspild. 

cocina.dk