Cocina er en familiedrevet virksomhed.
Og vi elsker bare rigtig lækker mad.

I 2008 startede vi Cocina for at hjælpe de danske virksomheder med at servere god mad til deres medarbejdere. Virksomheder og kontorfællesskaber er forskellige, derfor tilbyder vi også kun skræddersyede løsninger. Vi trækker derfor heller ikke noget ned over hovedet på jer som vores kunde. Vi snakker sammen og lægger en plan for, hvad I har brug for. 

Til daglig holder vi til i Odense i et skønt iværksættermiljø. Vi er en del af det pulserende erhvervsliv, og vi får energi af at omgive os med andre virksomheder og iværksættere. Og så hjælper det os også med at have fingeren på pulsen, fordi vi altid har en sparringspartner eller 5 lige nede ad gangen. 

Vi er ikke verdens største virksomhed, men det betyder også, at vi er fleksible og hurtige, hvis der skal skiftes retning, fordi vi ikke er et stort skib, der skal rettes op. Vi gør en dyd ud af at strømline, når det giver mening, men det er alfa og omega, at vi tilpasser og skræddersyer vores løsningen, når det er nødvendigt. Derfor gør vi også meget ud af en indgående dialog i starten, så vi kan lære dig og din virksomhed rigtig godt at kende og give jer lige præcis det, I har brug for. Desuden er den løbende dialog mellem os og jer utroligt vigtig for vores samarbejde. Vi er ikke bare en leverandør, vi er jeres samarbejdspartner. Sådan sikrer vi os, at I får det bedste resultat. 

cocina om os

Det er os, der tager telefonen, når du ringer

Vi hedder Anita og Thomas, og sammen driver vi Cocina, hvor vi hver dag leverer god mad til de danske arbejdspladser. Vi sætter en ære i at give mennesker, der arbejder hårdt, et lækkert måltid mad og en velfortjent pause midt på arbejdsdagen. 

Men vi gør det ikke alene. Det kan vi ikke. Derfor har vi allieret os med nogle meget dygtige kokke, der hver dag laver lækker mad til vores kunder ude på arbejdspladserne. Dem fortæller vi dig mere om længere nede på siden her. 

Anita har en baggrund inden for økonomi og personaleledelse med mere end 25 års erfaring. Og hun er aldrig længere væk end et opkald. Så hvis du er vores kunde, kan du regne med, at hun altid står klar til at hjælpe dig. Hver dag sørger hun for, at enderne kan mødes i alle vores kantiner.

Thomas har været kok i mange år og nyder mere end noget andet at servere mad, der får smilet frem hos dem, der skal spise med. For Thomas er mad noget socialt. Noget, der samler os mennesker. Anita og Thomas kender branchen rigtig godt, derfor er det særligt vigtigt for dem, at Cocina er en virksomhed, der passer godt på deres ansatte.

cocina om os

Prisen er ikke alt. Det skal først og fremmest være friskt og lækkert.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af de råvarer, vi bruger. Og vi prioriterer dyrevelfærd, økologi og bæredygtighed generelt. 

Hvis I ønsker det, kan vi også tilbyde vegetariske retter. Men det skal være selvstændige retter. 

Vegetarisk mad skal i vores øjne ikke være et kompromis, men derimod et lige så lækkert alternativ, som på samme tid både er mere økonomisk og bæredygtigt. 

Du kan læse mere om dette og vores kantinedrift her.

Den korteste vej til succes er, at vores ansatte har det godt

Sådan har du det sikkert også. Især, hvis du påtænker at forkæle dine ansatte med en lækker frokostordning. 

Vi passer godt på vores ansatte, fordi vi godt ved, hvor hård en branche de arbejder i. Derfor er det også vigtigt for os, at vores ansatte får del af kagen, når det går godt i vores virksomhed. 

Vi stoler på vores ansatte og deres evner. Derfor er frihed og kreativitet en selvfølge i vores firma. Kokkene får lov til at være kreative fremfor at blive pålagt temaer, som vi ser det hos mange af vores kollegaer. De beregner også selv mængderne af maden. Det kan de, fordi de er en del af virksomheden, de laver mad til. De kender menneskene, og derfor ved de bedst, hvilken slags og hvor meget mad der skal til. 

Vores kokke bruger også hinanden rigtig meget i dagligdagen. For det kan være svært at blive ved med at opfinde den dybe tallerken. Selv når man er kok. Derfor udveksler de tit idéer på kryds og tværs, så dig og dine medarbejdere kan blive ved med at få lækker frokost. 

Hvis du også har svært ved at blive ved med at finde på lækre, nye retter til aftensmaden derhjemme, så tjek vores kantinedrift og vores koncept COCINA TO GO ud her.