Frokostordning:
Få lækker mad leveret direkte til din virksomhed fra et af vores køkkener

Du behøver ikke have det helt store industrikøkken for at kunne servere rigtig god mad til dine medarbejdere. 

Og hvis I er en mindre virksomhed, kan det også give rigtig god mening at få leveret maden direkte fra et af vores køkkener. Det er dét, vi tilbyder dig med vores skræddersyede frokostordninger.

Frokostordningen behøver ikke være kedelig

For at det ikke bliver det, er det vigtigt nøje at overveje, hvilke retter der gør sig godt til levering ud af huset. For ellers kan retten være nok så lækker, hvis den bliver kedelig og træt undervejs. 

Derfor har vi allieret os med en masse dygtige kokke, der, med tonsvis af erfaring i bagagen, kan træffe de helt rigtige valg, når retterne til frokostordningen skal planlægges og kokkereres. Så du er sikker på at få leveret friske retter af rigtig høj kvalitet. Hver dag.

cocina frokostordning

Vi snakker sammen for at finde den bedste løsning for jer

Ikke to virksomheder er ens. Derfor skal frokostordningerne heller ikke være det. Det er vigtigt, at vi fra starten af får en fornemmelse af, hvad jeres ønsker og behov er. 

Om I er sådan nogle, der elsker tarteletter. Om I er til fyldige salater. Eller måske en kombination.

Derfor gør vi meget ud af, at I fra starten af har mulighed for at komme med jeres ønsker og forslag. Det er jer, der skal spise maden hver dag. 

Derfor skal det også være noget mad, I rent faktisk har lyst til at spise, og ikke bare en standard menu.

Om I er en virksomhed med 10 eller 1000 medarbejdere, finder vi en løsning, der passer til jer. Vi har erfaring med både små og store virksomheder. 

Uanset om I er til håndmadder eller gourmet, garanterer vi altid høj kvalitet

Hos os er de gode råvarer i fokus. Det betyder, at smagen er i højsædet, når vi serverer alt fra en æggemad til en lun anretning. 

Som virksomhed synes vi, at det er vores ansvar at prioritere både dyrevelfærd, økologi og bæredygtighed generelt, når vi køber ind. Derfor har vi også valgt leverandører, der gør det. 

Det sikrer dig råvarer af høj kvalitet, som samtidig er bæredygtige. Det, synes vi, giver mening.